Sastamalan ryhmänäyttely
myös pennut
   Etusivu      Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ***PERUTTU***

Ryhmänäyttely on peruttu valtion asettamien kokoontumisrajoituksiein vedoten. Lisätietoja Anne Kivelä puh. 0400-539994

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn, näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Netti-ilmoittautuminen osoitteessa
https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/ tai klikkaamalla seuraavaa linkkiä >>>> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

HUOM! Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Vahvistusviesti onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiin tulee noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, ota heti yhteyttä Showlinkiin p. (09) 887 30320 tai info@showlink.fi.

Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Tai ilmoittautuminen postitse SKL-FKK:n ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Sastamalan RN 2020
02771 Espoo

Ilmoittautumismaksut  ***PERUTTU***

Ilmoittautumismaksut 4.5.2020 mennessä  ***PERUTTU***

Ilmoittautuminen 30€, saman omistajan 2. jne. koira 25€
pennut ja veteraanit 25

Ilmoittautumismaksut 5.5.-1.6.2020

Ilmoittautuminen 34€, saman omistajan 2. jne. koira 29€
pennut ja veteraanit 29€

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille:
FI09 4456 0010 2788 45 Huittisten säästöpankki, Kiikoisten toimipiste

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut
Showlink Oy, arkisin klo 11-17 p. (09) 887 30320 tai sähköpostilla: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Netti-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa vahvistusta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkista ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Lisätietoa
Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne. koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping–valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping–säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi / ANTIDOPING