Kiikoisten ryhmänäyttely
 FCI 2 & 5
   Koti      Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset viimeistään 19.5.2016

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn, näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Netti-ilmoittautuminen osoitteessa
www.showlink.fi klikkaamalla seuraavaa linkkiä >>>> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

HUOM! Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Vahvistusviesti onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiin tulee noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, ota heti yhteyttä Showlinkiin p. (09) 887 30320 tai info@showlink.fi.

Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Tai ilmoittautuminen postitse SKL-FKK:n ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Kiikoinen RN 19.6.2016
02771 Espoo

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 19.5.2016 mennessä

Ilmoittautuminen32€, saman omistajan 2. jne. koira 27€
pennut ja veteraanit 27€
yli 10-v veteraaniluokkaan ilmoitetut koirat 15€

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille:
IBAN FI18 4729 0010 0052 49

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut
Showlink Oy, arkisin klo 11-17 p. (09) 887 30320 tai sähköpostilla: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Netti-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa vahvistusta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkista ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Lisätietoa
Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne. koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping–valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping–säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi / ANTIDOPING