Lavian Metsästysseura r.y.

YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS

ke 18.9.2019 klo 18.00

metsästysmajalla.

Kokouksessa käsitellään ilvesjahdin säännöt, yhteislupa-asiat,

jahtipäällikön valinta. Ilves-jahtiin aikovien on oltava paikalla tai valtakirjalla edustettuna.

-Johtokunta-

...kaatoja vuodesta 1932
Lavian Metsästysseura ry on perustettu vuonna 1932. Seura toimii Porin kaupungissa entisen Lavian kunnan alueella Satakunnassa, jossa seuralle on vuokrattu maanomistajilta metsästysmaita n. 20 000 hehtaaria.
Jäseniä yhdistyksessä on n. 180.

Yhdistys harjoittaa metsästystä, riistanhoitoa, kenneltoimintaa, ammunta- ja kilpaurheilua sekä yleistä seuratoimintaa.
Seuran omistuksessa on ampumarata hirvi-, pikkuhirvi- ja haulikkoratoineen, hirvisuuli lihankäsittelymahdollisuuksin sekä metsästysmaja, joka on myös vuokrattavissa yleisesti esimerkiksi juhlakäyttöön tai yritystapahtumiin.

Päivitetty 11.9.2019
© Lavian Metsästysseura r.y.